შენახვა


გადაგზავნა

დაკომენტარება

მესხურ სოფლებში მთელი წლის განმავლობაში გამოკეტილი ფურნეები წინასაახალწლოდ ხურდება. აქ მესხური პური, სომინი ცხვება. ეს ძველი ტრადიციაა. თუმცა ბოლო დროს სომინთან ერთად ფურნეში ქადას, ხაჭაპურსა და ლავაშსაც აცხობენ. მაგრამ მათგან განსხვავებით სომინისთვის მაგარი ცომი იზილება. პურიც შედარებით მაგარი ცხვება და დიდხანს ინახება.

საზოგადოება
წყარო:  სამხრეთის კარიბჭე / http://sknews.ge/ 
სტატიაში გამოქვეყნებულ მასალაზე პასუხისმგებელია ავტორი გამოცემა
ინფორმაციის გავრცელებას უზრუნველყოფს სააგენტო REGIONS.GE
 28 დეკემბერი 2018
[ნანა ინასარიძე, ახალციხე]
დასაკომენტარებლად გთხოვთ გაიაროთ ავტორიზაცია/რეგისტრაცია